Rólam

Azon szerencsés emberek közé tartozom, akik elmondhatják magukról, a hivatásuk a szenvedélyük.

Südi Viktória vagyok, Budapesten születtem. Eredetileg Kommunikáció, illetve Magyar Nyelv és Irodalom szakon végeztem, és a média különböző területein dolgoztam.

2007 őszén, nyelvtanulás és tapasztalatszerzés céljából külföldre költöztem, ami olyan nagy hatással volt rám, hogy végül 11 évet töltöttem az Egyesült Királyságban. Ez idő alatt rengeteget tanultam más kultúrákról, az emberi kapcsolatokról és nem utolsó sorban saját magamról is.

2012 óta foglalkozom szülészettel, aminek minden percét megtiszteltetésként élem meg. Szakmai tapasztalataim túlnyomó többségét külföldön szereztem, így a várandósságról, szülésről, illetve születésről alkotott felfogásom, és ahhoz való hozzáállásom eltér a hazánkban megszokott nézetektől.

Számomra a várandósság, illetve szülés alatti egészségügyi ellátás középpontjában a Nő áll, ami minden esetben személyre szabott, a Kismama szükségletei, igényei alapján. Fontosnak tartom, hogy minden kliensem holisztikus ellátásban részesüljön, ami magába foglalja a Nők fizikai, mentális és emocionális érdekképviseletét is.

Képzéseim, tréningjeim célja a Kismamák teljes körű tájékoztatása a várandósság, szülés, továbbá csecsemőgondozás témakörében. Tapasztalatból tudom, hogy a megfelelő tudás birtokában, klienseim képesek lesznek megalapozott, informált döntések meghozására egészségügyi ellátásukkal kapcsolatban, aminek következtében, babájukkal a karjukban, pozitívabb szülésélménnyel távoznak az általuk választott intézményből.

Fontosnak tartom továbbá, hogy a Kismamákat a legfrissebb kutatásokon alapuló információkkal lássam el, ezért rendszeresen részt veszek külföldi konferenciákon, képzéseken. Szolgáltatásaim így mindig naprakészek és nem utolsó sorban, nemzetközi színvonalúak.

 

„A legcsodálatosabb dolog a világon Anyává válni; a második pedig Szülésznőnek lenni.” (Norvég mondás)